Automate your Marketing
with Womplify




 
zahrein's FotoPage
Always Be Greatfulll :)
By: zahrein yaacob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Sep-2007 13:47 Email | Share | | Bookmark
My Wife's Charity ..Ansara Blood Donation

 
 
 
View all 18 photos...
Hari Sabtu ...Aku pi tengok wife aku punya charity work dia di queensbay....Blood Donation Ansara....Menarik jugak melihat orang2 yang hadir...Aku dapat free screening Health...

Yang interesting nya Screening Health aku...Aku Low Blood Sugar...Aku pelik,...aku rasa aku ni suka makan..Low sampai 3.1 .....Siap ingat aku puasa....Ntahla...Janji aku leh hidup berbakti pada masyarakat dan Jaga Family aku sudah.....


Masa Blood Donation,, adala anak saudara wife aku datang untuk persembahan dan masuk pertandingan Melukis....Ada anak saudara nama dia Hasya...Pelikla...kAt rumah Bising2 ,...KAt tempat awam...Senyap macam batu...Mungkun dia Budak kot...

Haa Lupa...anak saudara laki wife aku menang dapat No3 masuk pertandingan mewarna ...Macam mana boleh menang pun aku tak tau....Tapi Lukisan dia lagi cantik dari aku Kot,,,,Almaklum..aku ni...tak suka lukis dari kecik lagi...Nasib baikla ada komputer....Senang aku tulis dan baca....

Aku baru lepas tgk bola...Kedah belasah perak 3-0... ..Cayala Kedah...Aku bangga satu je...Coach Malaysia yang menang....Nampaknya...Ada kualiti jugak Local coach kita ni.....

Okla..aku nak masuk tido.....Till i write again.....


Friday, 7-Sep-2007 09:35 Email | Share | | Bookmark
AT THE OFFICE ......TEMPAT AKU CARIK REZEKI

 
 
 
View all 4 photos...
Ni ha ...My Office...My small cube...Where i put my brain on... Dah 2 tahun aku keja kat sini...Rasa nak muntah pun ada..wakakakakak....Tapi bersyukur terhadap rezeki yang telah dikurniakan...

BUt i feel i need to change as i want to progress....Rasa mcm nak bukak Syarikat sendiri jek...Well...GIve me time.... Working on my Online Shop at the moment...



Thursday, 6-Sep-2007 08:57 Email | Share | | Bookmark
The Day I know My Wife is Pregnant

 
 
 
View all 14 photos...


Its already 16 weeks my wife is Pregnant...Its unexpected...bit its expected already...Power Jugak aku ni..wakakakakakakkaakak

Life goes on....Here are the picture of future mommies and daddy....


Also attach my Dinner with My Company


Wednesday, 5-Sep-2007 13:50 Email | Share | | Bookmark
Swallon Foot

 
 
 
View all 6 photos...
This is what happen ,,,When Kaki terpeleeot main Bola...Gila SAkit...Takleh Jalan Satu hari.

But within 2 days...i can play back My Football Game!!!!


Wednesday, 5-Sep-2007 13:43 Email | Share | | Bookmark
Aisyah's Wedding

 
 
 
View all 4 photos...
This is my friend's Wedding.. At last she weds


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net